Honung och citron

Som jag förutspådde så blir det faktiskt en dag hemma. Jag hade tänkt att jag skulle skritta ut Anea åtminstone, men nu har jag tagit mitt förnuft till fånga och går ”all in” med min förkylning. Jag lyckades få tag i hjälp till min del av mockningen också. Jag och min stalltjej delar på mockningen, jag tycker det är för mycket att mocka 15 boxar själv utom i undantagsfall. Hästarna får klara sig utan mig en dag, jorden går nog inte under för det. Harry får en promenad och Anea får vila en dag till. Hon kändes ju faktiskt lite trött i helgen, så det gör kanske inget. Egentligen har jag tävling även nu på lördag, men om jag inte hinner bli frisk eller träna till den så får jag väl bita i det sura äpplet och stryka mig. Tråkigt om det blir så, för sedan är det långt till nästa tillfälle (en månad ungefär).

Jag hatar att missa en dag av ”mitt liv”, vilket ju är ett gott tecken på att det man gör är roligt. Men jag kan ju erkänna att en stor del också handlar om kontrollbehov. Har dock accepterat läget nu och det är ju ganska skönt också med en dag utan ”måsten”. Jag kan läsa deckare istället, det är väl det närmsta man kan komma en ”hobby”. Älskar, av någon konstig anledning, att läsa om mord.
DSC_6551                                       Får proppa i mig honung och citron idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*