Mitt i sommaren

Här har jag inte varit på ett tag, men ni kan följa mig på Instagram och även Facebook (där är jag dock inte lika aktiv). Här vet jag knappt om någon går in längre, men en liten uppdatering kan ändå vara på sin plats!

Halva sommaren har redan gått (eller mer!) och jag har hunnit ha två veckors semester, vilket var väldigt välbehövligt. Förra veckan jobbade jag igen men jag har haft ”egentid” med hästarna och satt igång dem / ridit igenom dem och de har fått lite mer variation med uteritter etc. Förut har jag startat upp redan denna vecka, men det var skönt att ladda om lite på hemmaplan också i år.

Hästarna går på bete och rids samtidigt – de går in och vilar lite på dagen när de ska ridas. Det funkar bra och gör att jag inte behöver mocka lika mycket. Vi har dock några sommargäster här som vanligt, och inackorderingarna står på stall, så stalljobb finns det alltid. 😉 Många av mina inackorderingar har också semester nu och behöver lite extra hjälp med att motionera hästar och lite extra koll.

Bonnie vilar helt, hon är ju bara tre. Hon har adopterat fårflocken och de verkar umgås väldigt nära varandra. Hur gulligt som helst! Vi har får och hästar i samma hagar på sommaren, men de brukar inte vara fullt såhär tighta. 🙂