En bra kurskväll

Mina hästar var så fina ikväll! Har haft kurs med fokus på programdelar. Inte helt lätt, volterna hamnar lite här och var ibland – det är verkligen viktigt att försöka rida från punkt till punkt! Men tjejerna har ridit bra och hästarna såg superfina ut!! Nu sovdags, i helgen är det domarutbildning båda dagarna. God natt!

God morgon!

Nu har jag har äntligen fått iväg de sista fakturorna, och ska snart ner till stallet. Ska jobba med några av hästarna, hålla en lektion och sedan ska jag åka med Anea till tandläkaren. Inte särskilt kul, det tar tid och är långtråkigt med mycket väntan, men jätteskönt att få det gjort!

Ikväll kommer jag ha en kurs med två ridpass, tre av ryttarna som är med ska tävla i höst så jag tror vi kommer lägga stor vikt vid att rida bra vägar, träna uppridning på medellinjen osv. Ha en bra fredag!

 

En pytteliten filmsnutt

Jag är ingen hejare på det här med film, men ni ska få en pytteliten snutt här från tävlingen. Tänk nu på att det är debut, det är inte perfekt. Men jag var så nervös för serien, och jag fick i alla fall en 6:a av alla tre domarna! Sedan är uppridningen jätteslarvig. Jag var dock i chock tror jag, så jag glömde hälsa! Började klappa hästen och red iväg istället. Det blev lite hjärnsläpp.

(Notera också medföljande hejaklacks roliga min, haha. Förlåt Maria!)

 

En till solig dag

Man är så vansinnigt bortskämd nu, varje morgon i flera månader har man vaknat och det är sol (bortsett från några dagar här och där). Hösten börjar göra sig påmind, men än så länge är ju dagarna helt fantastiska. Man får passa på att njuta allt man kan nu! Jag vill inte att det ska ta slut… Även om alla årstider har sin tjusning.
Hoppas ni får en bra dag!

Fakturor

Jag har inte alls fattat att augusti visst är slut snart. Jag blev uppmärksammad om att en kund saknade en faktura och då insåg jag att jag inte gjort några alls för september!! Så jag blir lite sen med det nu, men det kommer. Osäker på om jag hinner idag, men ska försöka.