Onsdag

Mådde mycket bättre idag, så mitt beslut att ta en ledig dag igår känns nu väldigt bra. Hade både mer ork och motivation idag!

Idag har jag haft en privatlektion och ridit lite själv. Iffi och Calle red jag i ridhuset och båda var riktigt, riktigt fina idag. Jättekul. Anea red jag ut på, och det var väl mindre kul för hon är inte genomriden på en vecka (pga såret) och då blir hon väldigt stark. Såret börjar läka men är ganska svullet och hela benet är lite tjockt innan hon har rört på sig. Jag hade ärligt talat svårt att känna hur hon travade idag för hon var så spänd, och så blir man lite nojjig och ”känner efter” men hon är inte halt. Däremot kanske lite kort i steget, men det beror nog mer på att hon har vilat. Förhoppningsvis är det bättre imorgon!

Annars har hovslagaren varit här, och Fantasi har även fått en behandling av equiterapeuten. Tyckte det blev ganska stor skillnad efter förra gången, så hon verkar må bra av det. Hon har fått en del spänningar i framdelen, tror att hon har gått med för kort hals och ”handbromsen” i. Kan inte nog poängtera vikten av att rida i ett bra tempo och fram till handen!

Är lite avundsjuk på alla som är på Ryttargalan ikväll faktiskt. Har tänkt flera gånger att ”Nästa år ska jag gå…”, men det blir aldrig så. Det är ju hyfsat dyrt förvisso. Men nästa år SKA jag gå! 😉 Får bli SIHS i helgen i alla fall.

Dagens bild är vårt senaste köp på djur-fronten. Nikki kom till oss igår, från Solgläntans katthem (där vi köpte Molly också.) Det är inte så att vi samlar på katter, utan Torbjörns gamla katt har tyvärr hamnat i himlen. Vi tyckte att Molly behövde en ny kompis, men än så länge är hon skeptisk och lite rädd för Nikki. Jag hoppas dock att de ska bli oskiljaktiga (som Iffi och Fantasi). <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*