Helgen

Helgen har gått fort som vanligt! Jag har haft en övernattningskurs fre-lör med fem ryttare. Hästarna har skött sig väldigt bra, vi kunde avsluta sista passet med lite förvänd galopp och byten. Är tacksam över att ha så duktiga hästar! Blir också glad över att det är många som kommenterar att de är snälla och trevliga även i hanteringen, vilket jag ju tar för givet, men det är jättekul att höra att det uppskattas. (Kan också tillägga att många påpekar att jag har trevliga inackorderingar – så det kan  ni ta åt er av!)

Idag har jag varit på fortbildning (igen…). Den här gången på Hästsjukhuset Evidensia i Stav. Temat var ”Teamwork för hästens hållbarhet” med både veterinärer, häst-fysioterapeut och tränare involverade. Pether Markne avslutade med att prata kring träning av några olika hästar under eftermiddagen. Jag ska försöka skriva mer om detta när jag orkar och hinner, då det är både intressant och viktigt. Är dock helt slut nu, blir sjukt trött av sådana här dagar. Fullmatad med information samt jobbigt att sitta stilla. 😉 Typiskt att man dessutom var instängd när det var sol för ovanlighetens skull! Men, en mycket intressant och lärorik dag, och som alltid bra att nätverka lite.

(Åsa, om du läser här hoppas jag det var ok att låna din bild från FB!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*