Update

Jag har varken haft tid eller ork att skriva något vettigt på några dagar. Har känt mig ganska trött och sliten, faktiskt. I tisdags fick jag i och för sig ett ryck och jobbade på ordentligt (hade ingen personal), skötte hela stallet själv (inkl mockning av 15 boxar), red tre hästar och höll fyra lektioner. Jag får adrenalinpåslag sådana dagar, men det fick jag sota för i efterhand. Igår hade jag faktiskt bokat en massage-tid, och det behövdes… Men i fortsättningen ska jag planera in en väldigt lugn dag efter massage, för det utlöste tyvärr huvudvärk och att jag har känt mig helt matt idag – jag tror man släpper på massa spänningar (såklart) och det är ju bra, men det kan bli ett litet bakslag på det precis efter.

I alla fall har jag varit och tränat med Anea idag, och det gick bra även om jag själv var lite långsam i reaktionerna. Hon kändes dock fin, avspänd från början och påverkbar. Just nu är jag förvånad varenda gång jag rider, det är sådan otrolig skillnad på henne! Nu är det dessutom på den nivån att jag själv är ganska ”nöjd” med hur det känns, och ändå får jag skäll av Nina, vilket jag ser som ett gott tecken. Det tyder på att det finns utvecklingsmöjligheter!!

Har avslutat kvällen med lektioner, samt cupcakes och te vid brasan. En inackordering som hade bakat, då går det faktiskt inte att låta bli! Nu måste jag sova, tidigt upp imorgon för att åka till Strömsholm på fortbildning.

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*