Redan uttråkad

Dag två hemma. Redan uttråkad, men håller fast vid planen att ta det lugnt. Har kurs fre-sön och då måste jag verkligen vara frisk!
Jag har haft en privatlektion på förmiddagen, och jag ska ha mina lektioner ikväll, i övrigt håller jag mig hemma. Känns riktigt surt bara när solen skiner och det är världens finaste höstdag! Man vet ju aldrig hur länge det håller i sig. Hade varit perfekt för en ridtur ute, men Anea får endast en promenad idag med personalen.

Nåja, ska inte klaga. Jag vet att det finns de som har kroniska sjukdomar och annat jobbigt, så några dagar ska jag väl kunna ta det lite lugnt. Jag försöker ägna tiden åt att läsa och att planera och strukturera upp grejer som jag annars inte hinner. Så får jag i alla fall något gjort! Och tack och lov att jag har extra hjälp i stallet just nu, så slipper jag dras med det dåliga samvetet att jag är hemma. Att vara egen företagare är ett privilegium (tycker jag) men svårt när man har djur som alltid ska ha mat och omsorg oavsett vad.
DSC_3946

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*