Skön helg

En bra helg, so far! I fredags red jag ett helt gäng med hästar, och vi hann även hämta havre, hämta får, samt köpa lite saker till blivande ”fårhuset”. (Mer om det så småningom.) Just nu står sötnosarna i en hage. Det är fem tackor och en bagge. Baggen är lite skraj, han har inte haft så mycket mänsklig kontakt ännu. (Låter som om han är en utomjording..) De andra är sociala (extra mycket om man har mat med sig… Har redan konstaterat att kraft är mer poppis än havre). De är supergulliga!

Avslutade fredagen med lite bubbel för att fira fåren (bra svepskäl) och en middag bestående av bl.a. ugnsbakad egen potatis och hjortkött. Älskar livet på landet som erbjuder saker som man inte får lika lätt ”gratis” i stan.
Igår hade jag ett dagläger och hästarna var fina. Jobbade med galoppfattningar, som jag för tillfället har snöat in på. Inte utan orsak, det är inte så lätt att få till den perfekta galoppfattningen!
Jag hann även rida både Anea och Iffi, och båda kändes fina.
På kvällen var jag hos en kompis på födelsedagsmiddag. Jättetrevligt på alla sätt och vis med god mat och glatt sällskap!

Och idag är jag LEDIG!! Blir väl lite pyssel på gården, men i stort sett ”hästfritt”, och sovmorgon, lång frukost osv. Och sol – underbart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*