Fredag

Idag är det en lyx-fredag, och för mig innebär det att jag inte har lektioner utan att jag ska ägna tiden åt bara mina hästar. Den stora frågan är hur tiden ska läggas upp bara eftersom de är några stycken och dessutom ska vi hämta får idag! Men det löser sig, jag har inte tänkt stressa ihjäl mig utan jag vill hinna rida/longera allihopa. Upplägget är inte helt klart än. Anea var och tränade igår, så där hade jag planerat en uteritt, men nu är jag osäker och funderar på om vi borde trimma en dag till när vi ändå är igång. Först ut är i alla fall longering av Nogge, för sedan ska han skos.

Missförstå mig rätt – lektioner är kul, men det ska bli skönt med en dag som endast ägnas åt hästarna, och inga tider att passa! (Förutom fåren då.)
Hoppas ni får en bra helg!
DSC_4689

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*