Tvådagarskurs

Vilka tappra ryttare som har varit här tis-ons och ridit i värmen! Igår kväll och i morse var det ok, men på eftermiddagen var det vansinnigt varmt. Själv sparade jag ridningen till kvällen faktiskt, och har strosat runt i shorts och linne hela dagen så jag kan inte klaga!

Hästarna har skött sig väldigt bra även denna kurs, jättekul.
bild 1 (3)Lunch med några av kursdeltagarna

bild 5 (3)bild 1
bild 1 (2)                       Calle, Fantasi och Mackan travar av efter svettigt ridpass idag.

Jenny kom hit och åt middag med mig efter att kursen var slut, och sedan red vi ut med Caramelle och Anea när vädret hade blivit lite svalare. Riktigt fin ridtur ikväll! Och Caramelle såg ut att vara i sin vanliga form, vi har travat och galopperat också. Skönt! Älskar de här långa och ljusa kvällarna. Älskar svensk sommar, helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*