Gamla minnen

Råkade hamna bland mina fotoalbum (tänk på den tiden man hade riktiga fotoalbum… – SÅ mycket roligare att titta i!). Hittade lite bilder från när jag hade praktik i 3:an på gymnasiet. Jag och min kompis åkte till ett westernstall i Frankrike i två veckor.

Det var ett ganska tufft ställe där ägaren var hyfsat aggressiv, men vi fick i alla fall rida mycket. Western var inget jag fastnade för men det var kul att ha provat. Höjdpunkten var att få rida den här hästen som var ”stjärnan” på gården och vi kunde prova slide stops och spin på en riktigt bra häst. (Spin är som en bakdelsvändning fast väldigt fort). Kommer heller aldrig glömma när vi faktiskt fick vara med och fösa kor till häst – det var helt klart en upplevelse!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*