Årets sista dag

Årets sista dag känns mer som en dag i april. Att vintrar i Sverige kan vara så olika och oförutsägbara?

Förmiddagen har jag tillbringat i stallet med utsläpp, mockning osv. Red ut en sväng på Anea också, till golfbanan. Och tro det eller ej, men jag mötte ett helt gäng golfare, på nyårsafton! Hör nog inte till vanligheterna… (Har även krattat hela gårdsplan vid stallet, och det brukar man inte heller göra i december.)

Jag hade tänkt rida två hästar till, men jag omvärderade det och har bestämt mig för att ta det lite lugnt och bara gå ner och ta in hästarna om ett par timmar. Har haft EN hel ledig dag över jul, så nu vill jag ha lite känsla av ledighet när jag kan. Hästarna får helt enkelt klara sig. Ska förbereda kvällens middag, och det utan stress!


Nogge och jag förra nyårsafton

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*