Jul-trött

Jag känner mig som vår söta katt på bilden. Blir så trött när det är jul! Somnar alltid i soffan på julafton. Igår kändes det som om en julförkylning var på G, somnade kl 21 ungefär och sov i 12 timmar, så idag var det bättre. Försöker läsa, sova, vila och se på film mellan stallpassen. Men när man har djur är man ju aldrig helt ledig, som ni vet. Har försökt motionera några så gott jag kan, ridit en idag, mockat.. tagit hand om sjuka hästar (aldrig att alla kan vara friska samtidigt) and so on! Tur att vi bara brukar ha familje-jular hemma, då är det ok att slöa till. Och gå ut på juldagen, som vissa gör, skulle inte falla mig in. Då vill jag bara äta choklad. Just nu unnar jag mig allt sånt,så får jag väl ta nya tag nästa år.

Jag har aldrig varit en ”katt-person” men sen vi skaffade Molly i år så har jag ändrat mig lite. Jag älskar den här katten, hon är så sjukt gullig! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*