Sammanfattning av årets resultat

Nu är tävlingssäsongen slut för i år. Och oj vad vi har varit duktiga på att tävla! Och med bra resultat också. Här kommer en sammanfattning av årets bästa resultat. Är stolt över mina hästar / elever och inackorderingar!

Aneas och mitt bästa resultat var vinst i MsvB4 på Lejondal med 69,67%. Vi har även debuterat MsvA och därmed gått upp en klass.

Calle fick rosett i sin debut i MsvB2 med mig, en femte plats på 64,53%.
Han har även tävlat LB med Louise Söderlund med bästa resultat på 64%, samt min stalltjej Josefin Dalgren där han plockade en rosett i LA1 med procenten 64,47%.
Han har även tävlat hoppning med sin förra ägare det här året. Duktig häst som kämpar på så bra i både hopp och dressyr!
Lilla Cicooria och Maria Berger har gjort några starter i LB, som bäst på 65,16% i LB2. Cicooria går från klarhet till klarhet här hemma men kan fortfarande vara lite ”spooky” på tävlingsbanan.

Fantasi och Amanda Fog har gått från debut på dressyrbanan i LB till att göra ett av kvalen mot MsvB med 62,66% i MsvC1. Bästa resultat i år 5:a i en LA3 på 71,28%.

Amanda har även tävlat Zalmiac, som bäst en 2:a placering i LA3 på 68,14%.
Zalmiac har givetvis också tävlat med sin ägare Ellinor Engeström med bästa resultatet en 1:a placering i LB1 på 70,17%.

Annika Larsson och Narayan knep en 3:e plats i LB1 på 67,41%.
Marinne Granlind och Tabaluga (Gloria till vardags) tog en 5:e plats i LB2 med procenten 65,66.

Och sist, men inte minst, min älskade Nogge fick en gul rosett och 3:e placering på procenten 68,16 med Jenny Arvidsson.

Och då har jag inte nämnt övriga placeringar, det här var bara guldkornen.
Bra jobbat alla!!! Hade aldrig kunnat drömma om att ha så duktiga och ambitiösa elever som stöttar varandra så bra som ni gör! Nu satsar vi på att 2014 blir minst lika bra, med kanske ännu lite högre ambitioner. Och så hoppas vi att alla hästar (och ryttare) håller sig friska och krya!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*