Så var den helgen också slut…

Här går det undan. Slut på kursen idag med ett gemensamt ridpass. Jag lyckades vara klar idag till lunch, så eftermiddagen har jag ägnat åt lite trädgårdspyssel (i november?!) – sista för i år dock – samt att läsa, vila och se en film. Det var väldigt skönt faktiskt! Nu laddar jag inför nästa vecka som kommer innehålla en hel del ridning igen. Jossan är borta till tisdag så i morgon är jag också helt själv.

Apropå det skulle jag verkligen vilja ha hjälp med ett insläpp nu på söndag! Någon frivillig?

Känner mig väldigt nöjd med mina fina hästar efter den här helgen. De har varit så himla duktiga! Jag känner mig priviligierad som har så bra ”material” att jobba med.

Cicooria har gått en privatlektion idag, och hon var SÅ fin! Hon har verkligen utvecklats massor i år! Bilden är dock från i somras, en av mina favoritbilder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*