Helgen

Puh, vilken helg. Var ledig i lördags men det innebar massa annat jobb. Har krattat / eldat pinnar och försökt få ordning ute på tomten. Blev en hel arbetsdag med trädgårdsjobb. Som tur är har mina föräldrar varit snälla och hjälpt till här i helgen.

Idag har jag lyckats ha en kurs med två ridpass, en privatlektion, rida fyra hästar och sköta stallet själv. Tror att jag trots allt är en mästare på att hushålla med varenda minut för att få ihop det!

Quickan var så duktig idag! Jag tänkte prova lite förvänd galopp, bara vända halvt igenom och fortsätta en liten bit i förvänd på långsidan och sedan bryta av. Men hon var så stadig så vi kunde rida igenom hela kortsidan som om hon aldrig har gjort annat. Hon har så bra egen balans att det knappt känns svårt att rida!

                                                       VÅR!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*