Fantastisk fredag

Nu börjar det likna nåt, vårsol och lantlivet ter sig underbart (till skillnad från när vi för bara en vecka sen vadade i lera). Allt är glömt och förlåtet! Krokusarna blommar utanför stallet och hästarna är fina, till och med människorna verkar ha blommat upp. Hur klarar vi egentligen en vinter??

Idag har jag haft sånt grymt flyt! Började dagen med en drop-in där alla hästar skötte sig exemplariskt. Sedan har jag haft ett dagläger med tre riktigt duktiga ryttare. Calle gjorde lite serier och piruetter. Vilka hästar jag har egentligen!

Har även hunnit med en privatlektion, rida Chanel och Quickan (som är så himla fin nu!) och avslutade dagen med en uteritt på Anea i solen. Hon känns mycket, mycket bättre nu.

Dessutom förgyllde mina inackorderingar dagen. Helena kom med en present som tack för hjälpen med Obi, och Annika lämnade blommor i stallet. Nu avslutar jag kvällen med grill och bubbel. Idag kan saker och ting inte bli ett dugg bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*