Vårfix och ridning

Nu kan man säga att det är vår äntligen. Men tycker att det växer långsamt i hagarna… Har i alla fall kunnat börja kolla igenom staket och mocka ur hagarna så gott det går. Ska försöka putsa lite fönster och ridhusspeglar också inom en snar framtid. Har massa mail att besvara med jobbansökningar, ska se om jag hinner ikväll.

Har ridit tre hästar idag, Anea en sväng ute, Calle på lektion för Nina (jättefin!) och Linns häst Chanel. Hon är här en vecka när Linn har semester. (Ni vet att ni kan ställa er häst här kortare eller längre tid i sommar ifall ni inte vill låta den vila på er semester?)

Eftermiddagen ska ägnas åt lite småfix, köpa blommor kanske, samt kursmat. Har dagläger även fredag denna vecka. Förhoppningsvis hinna röja upp lite hemma också!

                           Några små krokusar har i alla fall kommit upp vid stallet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*