Fortbildning

Igår var jag på fortbildning för ridlärare på Vilsta ridskola i Eskilstuna. Behållningen är för det mesta att träffa bekanta och folk i samma bransch. Temat var typ ”Ridskolans framtid” och bl.a. gick vi igenom en inventering som är gjord på Sveriges ridskolor. Fick också en del material och lite uppgifter att diskutera i grupp. Kände tyvärr inte att det var särskilt givande denna gång, men det är ändå bra att komma iväg på sådana här saker så man inte fastnar i sin ”bubbla”.

Vill bara dela med mig av ett stycke från boken ”Driva ridskola” utgiven av Svenska Ridsportförbundet. Visserligen kallar jag inte min verksamhet för ”ridskola” men det är ju faktiskt en ridskola – med lite annan inriktning bara.

Håller ni med? Är det verkligen ogenomförbart?

Etiketter:

Ett svar

  1. Absolut inte ogenomförbart! Din verksamhet är ett utomordentligt exempel på att det fungerar. Förutom gedigen kunskap krävs hårt arbete, envishet och ett riktigt ”jävlar anamma”. Och inte att förglömma; mod att våga satsa!
    Att kunna få högkvalitativ undervisning på fantastiska hästar utan att behöva ha egen häst är ovärderligt! Mao ett vinnande koncept!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*