Förlängd vila

Hm.. min plan för veckan blev lite längre vila än tänkt. Jag hade planerat ledig helg fre-sön, men gick hem redan vid onsdag lunch och sedan har jag i princip legat i sängen. Det hör inte till vanligheterna att jag ställer in lektionerna, men jag fick ställa in ons och tors kväll för att vila. Jag är inte dödssjuk precis men väldigt förkyld och blir trött av ”ingenting”. Så nu fick Grodan och fler hästar med henne en lite längre vila, fem dagar i rad. Men å andra sidan är vårterminen lång och det är sällan de får vila mer än enstaka dagar så det kanske bara är bra.

Jag hade ändå inte planerat något alls den här helgen, mer än att pyssla hemma och ligga och läsa, så egentligen passade det ju bra att bli sjuk nu.  😉 Det hade inte varit så lyckat nästa helg när det är dags för tredagarskurs igen. Jag tar helt enkelt tillfället i akt att ”göra ingenting” – det är så sällan det händer. Det blir en hel del läsning i helgen med andra ord.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*