10 år som egenföretagare

Tiden går fort när man har roligt! I år firar jag 10 år som egenföretagare, i alla fall om jag klarar mig till i sommar någon gång. Måste nog kolla exakt vilket datum jag registrerade mitt företag, så jag vet när jag ska korka upp champagnen…

Hur som helst tänkte jag att jag under våren ska försöka blogga lite om hur det har varit och lite tillbakablickar. Hoppas att det är av intresse? Ni får gärna komma med egna förslag eller frågor om det är något särskilt ni vill ha berättat för er. Det har ju hänt en hel del under den här tiden, och jag får nog rota i mina arkiv lite. Har nämligen ett förfärligt dåligt minne!

1 svar på ”10 år som egenföretagare

  1. Ganska nybliven följare- och gillar både din blogg o dina lektioner! 🙂 Keep up the good spirit! Och grattis till dina 10 år! Hurra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*