Programridningskurs

En rolig, men intensiv helg är slut. Jag har haft en tvådagarskurs med tema programridning och skött stallet själv samt gjort mat och allt sådant till kursen. Det är roligt med övernattningskurser men det kräver ju en del extra jobb med att städa, bädda och fixa mat. Tyvärr har jag inte tagit några roliga bilder alls den här gången! Måste skärpa mig lite tror jag.

Kursen gick i varje fall väldigt bra. Det har varit två privathästar här också i helgen, och det är jättekul att det verkar ha hittat hit fler med egen häst! Vi avslutade med programridning på söndagen, valfritt med eller utan bedömning. Det är extra kul med tema på kurserna tycker jag, så att det blir en röd tråd. Om ni har egna idéer och önskemål om tema-kurser kan ni alltid säga till. 🙂

Jag har inte ridit så mycket själv, bara Grodan i lördags. Hann inte mer än så. Har även haft en privatlektion med Anea och Maria – kort klipp längst ner på en bytesserie. Det är riktigt kul att ha med henne i verksamheten, det går över förväntan. Jag trodde att hon skulle bli lite för svår om jag inte red mer, men det går bra! Just nu rider jag själv mest ut eller tömkör henne, så att hon ska få variation.

2 svar på ”Programridningskurs

  1. Tack för en mycket rolig och lärorik helg! Allt var på topp! 🙂
    Kommer gärna tillbaka nästa år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*