Ny vecka – igen

Usch vad fort tiden går jämt! Jag hinner inte med… Den här helgen har varit rätt lugn på lektionsfronten. Istället har jag ägnat mig åt att döma dressyr: på lördagen ponny på Berga (alltid kul att hälsa på i sin gamla skola), och söndagen junior-DM i Täby. Mycket duktiga barn och ungdomar, som på det stora hela red väldigt prydligt!

Några privatlektioner har jag hunnit med också, samt en del ridning och tömkörning av mina hästar. Har kommit fram till att jag inte är helt värdelös på att tömköra längre, så nu gör jag det regelbundet istället för att longera och hästarna brukar bli väldigt fina av det. Man kommer åt dem så de får jobba, men de slipper en (eventuellt spänd) ryttare / belastning på ryggen, och blir oftast ganska lösgjorda.

Veckan som kommer nu känns än så länge lite ostrukturerad. Trodde att jag skulle ha ”massa tid” men inser att det nog blir rätt mycket jobb. Har kurs nästa helg lör-sön och det tar alltid rätt mycket tid med att förbereda mat, städa, bädda osv. Men tur att vi har kurserna hemma så man tvingas att städa – annars skulle väl huset förfalla. 😉

Sedan har jag en hel del administrativt som släpar, och när ska man hinna det? Det är faktiskt inget jag tycker är tråkigt (jo, delvis) – men jag gillar konstigt nog pappersarbete i lagom dos. Antar att det tillfredsställer mitt kontrollbehov. Men kruxet är att när man väl ska börja tar det alltid tre gånger så lång tid än man har tänkt! Och det är svårt att göra lite i taget, jag vill liksom komma in i det… Just nu ser mitt skrivbord ut som en katastrof och det gillar jag inte alls. Men det kanske får vänta till nästa vecka… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*