En bra helg!

Den här helgen har varit riktigt skön. Igår var jag helt ledig och sov ut ordentligt. Ägnade dagen åt att städa hemma, tvätta, slänga ut granen (det drar alltid ut på tiden) och sådana där grejer. På kvällen åkte jag in till stan och åt middag med en vän som jag inte träffat på hemskt länge. Vi lärde dock känna varandra för runt 30 år sedan, i tredje klass. Usch vad jag börjar bli gammal… Det var i alla fall väldigt trevligt! Efter middagen tog vi en drink på TAK, vilket jag kan rekommendera. Det gick att sitta ute med filtar och infravärme, och det är rätt ”roligt” att göra det mitt i vintern – dessutom med fin utsikt.

Idag har jag haft en bra stalldag, utan stress. Jag slapp utsläpp och mockning, så jag har bara ridit två hästar, haft två lektioner samt insläppet. Det har varit dimmigt i helgen, men annars superfint vinterväder. Idag var hela världen inbäddad i rimfrost och det var magiskt vackert. Man får njuta så länge man kan, det ska visst regna på onsdag…

Hästarna skötte sig bra på dagens lektioner, och jag har passat på att rida lite ute i snön. Nöjd med helgen  och redo för ny vecka med andra ord!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*