Ger upp (för stunden)

Jag strök mig från morgondagens tävling. Det känns lite tråkigt, för jag hade kanske behövt rida lite på samma känsla som förra starten, medan jag var ”igång”. Men å andra sidan känner jag mig trött och sliten i kroppen, med lite förkylning, och då känns det som om risken är stor att jag bara gör en dålig ritt som säsongsavslutning. Nu har jag dessutom hjälp i stallet både lör och sön, så det innebär en chans till en (nästan) helt ledig helg. När jag började tänka i de banorna gick liksom luften ur mig! Nu blir det istället lugn helg, en kompis kommer förbi och jag har laddat med sushi, bubbel och smågodis i mängder (jag är inte rädd för socker…)! Ljusen är tända, brasan igång, och november känns (idag) möjligt att genomleva…

Hoppas ni får en fin helg!
Vi tar nya tag nästa år, det ser jag fram emot!

En reaktion på “Ger upp (för stunden)

  1. Klokt val 🙂 Känns som om planen med kompis, sushi och godis låter hur bra som helst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*