Hemma igen

Har haft några bra dagar på Gotland med fokus på att sova, läsa och äta god mat. (På fredagen jobbade jag i och för sig lite också, bl.a. med att uppdatera hemsidan. Finns nu ytterligare någon ny kurs och det kommer förmodligen ett par tillfällen till under hösten. Ni får helt enkelt hålla utkik!)

I lördags firade vi mina föräldrars födelsedagar med middag ute. Vi åt libanesiskt och man kunde beställa flera smårätter. Vi fick in 16 olika (!), några var i och för sig ”bara” röror, men ändå. Jag trodde inte vi skulle få i oss allt, men det gick alldeles utmärkt, och ändå blev man faktiskt inte ”äckligt mätt”.

Nu är jag hemma igen, hade lektioner igår kväll och hann rida lite också. Hoppas nu på att ha lite ny energi för att orka med höst och vinter! Har ni några tips som gör att man orkar bättre under vinterhalvåret?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*