En extra dag

Jag kände mig inte klar här när solen sken i morse. Imorgon ska det tydligen bli regn och jag sitter hellre på båten då än idag. Hade ombokningsbar biljett (mest för att kunna åka hem om det händer något med en häst), men nu använde jag den till att snika till mig en bonusdag med extra semester. Trots att jag är min egen chef så känns det lite som ”skolk” men det får det vara värt! Har ju aldrig haft någon längre semester, och skulle väl egentligen behöva betydligt mer ändå. Just nu känner jag mig tyvärr fortfarande mest trött, men det är nog också ren ”semester-slöhet” av att inte ha gjort många knop. Man blir lite seg i huvudet. Idag kom jag inte ens ihåg mitt telefonnummer men det kanske man ska se som något positivt. 😉
Jag lovar att hästarna snart är tillbaka på bloggen! Ha tålamod.

 

2 svar på ”En extra dag

  1. Hej Suvi!
    Ibland måste man bara passa på när de där tillfällena dyker upp, låter härligt med en bonusdag. Vill passa på att tacka dig för din fina blogg (både med och utan hästar!) och önska en riktigt skön fortsättning på sommaren från mig och Irak.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*