Duktiga hästar och elever

Hemma i min nya, jättesköna fåtölj efter kvällens lektioner. Både hästar och elever har varit duktiga idag. Vi har fortsatt jobba med tagen bakdel / sluta, vilket får vara tema terminen ut – men det är ju inte många gånger kvar nu. Hur som helst tycker jag att dessa övningar ger bra resultat eftersom det gör att ryttarna fokuserar mer på böjningen i ländryggen än halsen och det gör att hästarna jobbar bättre genom kroppen.

Jag är jättenöjd med Zigge, som har sett fin ut på veckans lektioner och även hoppade några språng med Sofia igår. Trodde han kanske skulle vara trött efter tävlingen men han ser stark ut! (I kroppen alltså….) Qurre verkar såhär långt vara ett himla bra köp, alla gillar honom och han gör ett jättebra jobb! Anea har varit lektionshäst den här veckan. Jag har faktiskt inte haft tid / ork över till henne. Har behövt prioritera andra hästar och det är inga tävlingar än på länge. Glad att hon kan jobba och göra andra glada också. Får se om jag tränar något mer innan semestern, annars får det väl vara lite lugnt just nu. Just nu har jag haft massa annat på gården att fixa, och dessutom är jag fortfarande inte frisk. Får helt klart skylla mig själv som har ridit och jobbat ändå, men det är så himla svårt att låta bli! Ska ta det lite lugnare i helgen i varje fall, för det här är inte bra alltså.
Framskrittning ute i solen

 

En reaktion på “Duktiga hästar och elever

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*