Helgen

En bra helg, som faktiskt har känts längre även för mig. Röda dagar har ju inte så stor betydelse när man jobbar med djur, men igår t.ex. hade jag inga lektioner eller stalljobb och då känns det lite ”ledigt”. Däremot var jag på Värmdö och dömde tävling istället. Åker i princip aldrig åt det hållet. Så himla fint på vägen dit! Jag bor jättebra men jag saknar verkligen närheten till vatten. Finns ju knappt en sjö i närheten ens… Men man kan inte få allt.

På kvällen red jag Anea och Zigge. Det var ju en helomvändning med vädret så fort det blev maj – äntligen! (Ska i och för sig snöa igen om en vecka enligt min prognos..). Anea fick en skogstur och hon kändes rätt fin, trots att förra veckan var väldigt lugn (eller kanske på grund av det – vem vet). Zigge fick träna programdelar ur MsvC och det gick rätt bra men jag fick göra om ett par gånger.

Har även hunnit med lite annat, som att gå på bio och ha valborgsmiddag hemma. I lördags var jag ledig hela dagen för en gångs skull. Haft lite lektioner också, såklart, men på det stora hela har det känts som ganska mycket ledig tid och det har varit väldigt skönt! Hoppas nu att min väder-app ljuger och att värmen håller i sig. Nu är det verkligen dags för vår!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*