Äta bör man…

Jag har inte så mycket hästigt att skriva om just nu, även om jag har lektioner och hinner rida också. Dock kretsar mycket av den här helgen kring att fixa mat till kursdeltagarna. Även om det är en del jobb med det så tycker jag att det är roligt. Dessutom gillar jag att äta, så det passar ju bra att få god mat själv samtidigt!
dsc_5986En väldigt spontan bild med frukt som råkade matcha en blomma jag hade i närheten…
dsc_6018Delar av dagens lunch: pastasås med mangold, röd lök, bacon och creme fraiche. Den här växten har gett en enorm avkastning i sommar! Finns lite till att köpa om någon vill ha.
dsc_6027Kvällens middag var uppskattad. Det blev (egna) ugnsbakade rotfrukter med kyckling och en röra som jag gör av grekisk eller turkisk youghurt, fetaost och rivet citronskal. Som ett extra tillbehör idag blev det majs – vår egna!! Trodde knappt det skulle gå att odla, men idag har vi skördat den första. Och det var den godaste majs jag ätit, antagligen för att den var så färsk. Middagen har vi avrundat med äppelpaj vid brasan.

Ledsen för att det ibland blir mer av en husmors-blogg… Kommer nog något mer hästrelaterat imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*