Helgen

DSC_1475Den här helgen är det en tvådagarskurs. Jag har tidigare haft upplägget att man rider första passet på lö fm, men nu har jag testat att köra två pass på em med fika mellan istället. Man hinner ändå äta middag efteråt i lugn och ro. Jag tror det lutar åt det upplägget framöver, för annars blir lördagen så lång. Nu har jag hela förmiddagen fri, och de som kommer och rider får sovmorgon istället för att vara här så tidigt. Ett mål mat mindre att laga också för min del.

Helt fri förmiddag blir det förstås inte, för städningen har jag skjutit på tills nu. Och julgranen står kvar (sent som vanligt), men det var lite deadline att ta ut den innan kursen… Med andra ord måste jag börja nu! (Det är alltid så mycket jobbigare att ta UT granen än ta in den!).

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*