Helgen

FA-kampanj-SIHS-1600x464-03

En mycket hästig helg. Jag råkade boka en tvådagarskurs samma helg som SIHS, vilket är ganska märkligt med tanke på att det alltid är den här helgen varje år… Är tydligen lite förvirrad ibland. Jag lyckades i alla fall lösa det genom att komprimera kursen lite, så vi hann med två pass på förmiddagen och då hann jag ändå till küren! (Hann longera en häst och rida en också!) Som tur är hade jag extra hjälp i stallet av en tjej som praktiserar här och ”jobbar in” dagar över helgen. Dessutom har min snälla mamma hjälpt mig med middagen igår och lunchen idag, så det har ändå inte varit så farligt stressigt. Tycker faktiskt vi hade att bra flyt på kursen och hästarna har varit fina.

Küren var bra, med flera fina hästar. Lite ny inspiration passar fint i november-mörkret. Det är inte helt lätt att uppbåda motivation till ridningen såhär års tycker jag. Inga tävlingar på länge som gör att man behöver pusha sig själv lite extra. Kommande vecka kommer jag dock ha ganska mycket ridning på mitt schema, så det känns bra att ha lite bra ridning på näthinnan!

Naturligtvis blev det lite shopping också, det ska jag erkänna. Ett skrittäcke i ylle och ett par nya stövlar. Jag hade tänkt vänta lite med stövel-investeringen, men nu var de nedsatta så jag tyckte det var lika bra att slå till. Nu får det här bli nya tävlingsstövlar och mina gamla får vara till vardags tills de är helt slut. Jag hoppas de här nya blir bra, för nu har jag bytt märke. Det blev ett par De Niro, och det är jättebra passform men jag tycker de är hårda i hälen, så jag lär inte kunna gå i dem… (Nu är ju inte det huvud-syftet, men ändå). Bild kommer. De är sååå snygga!

Hann även titta in lite som hastigast på Mall of Scandinavia. Jag kan ju tycka att det råder shopping-hysteri och att vi inte behöver fler gallerior egentligen, men jag måste erkänna att det var väldigt snyggt och genomtänkt allting. Helt klart inbjudande och det verkar finnas lite ”andra” affärer än endast de gamla vanliga. Får väl ta en närmare titt en annan gång (fast jag fick inget grepp om hur man skulle gå runt där utan att gå vilse. Jag har inget lokalsinne alls…). Nu: sovdags. Ny vecka och nya tag om några timmar!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*