En bra kväll

Kvällens lektioner har gått väldigt bra! Vi har fokuserat på bakdelsvändningar idag. Det är en övning som kan vara knepig och kräver lite koordination, ¨men idag fick alla elever till bra vändningar!

Affe har också gått sin första lektion idag, men han fick gå ett kortare pass före grupperna. Jag tycker det är skönt att få skola in hästarna enskilt med eleverna, så jag har lite mer koll på hur det går. Han har ju varit lite pigg, och då vill jag vara säker på att han inte stressar upp sig. Det gick i alla fall väldigt bra och både häst och ryttare verkade nöjda! Hoppas verkligen att det kommer fungera med honom. Han är jättesnäll och social, en väldigt gullig häst. Däremot är han ganska känslig och lite ängslig av sig, så det känns viktigt att vi gör rätt med honom. Har fortfarande inte hunnit fotografera honom dock… Kanske imorgon?
DSC_0516Kvällens guldstjärna till Calle. Han har varit superfin på båda lektionerna ikväll. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*