Lite av allt

En bra dag, med lite av allt. Började dagen med lite ridning, följt av julmarknad, shopping och middag på stan med en kompis, och avslutade med en film i soffan.

”Affe” skötte sig bra även om han var lite pigg. Jag tror inte han är riden senaste veckan, så han borde lugna sig om han bara får vänja in sig lite här. Ska försöka ta någon bild på honom imorgon.

12278830_10153153766632201_9412544032286620_nÅkte in till Gamla stan på eftermiddagen och gick ett varv på julmarknaden. Lite tidigt kanske, men jag älskar julen och längtar! För min del gör det inget om advent känns extra lång. Hittade några jättebra, vintriga stalltröjor till bra pris i en sport-affär. Sådana tröjor som kostar typ 1000 spänn i hästbutiker men är minst lika snygga och kostade 300 istället…  Blev en tidig middag på Shanti, jättegod mat och mysigt dessutom. Det var rätt skönt med en tidig kväll, för då hann jag hem och umgås lite med T också. Så idag har jag fått ”det bästa av allt” och lite ny energi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*