Helgkurs

Den här helgen har jag fyra ryttare här som ska rida lör-sön och sova över. En av dem har med egen häst. Två ridpass är avverkade idag, och nu har jag en liten paus innan det är dags att göra middag. Troligen blir det efterrätt vid brasan ikväll – en av de saker jag verkligen uppskattar med den här tiden på året. Mer brasor och tända ljus blir det nog framöver, från och med imorgon blir ju kvällarna ännu mörkare, vilket jag tycker är lite jobbigt. Man får försöka göra den här tiden så mysig som möjligt. Dagarna har det ju verkligen inte varit något fel på – vilken skön höst vi har haft! Har inte behövt spola hästarnas ben en enda gång ännu, vilket är för bra för att vara sant.
Hoppas ni har en fin helg!

DSC_4398

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*