Hej då, sommar!

Det är ganska roligt att ha en blogg att titta tillbaka i. Förra året vid samma tid kände jag att nu är sommaren slut ”på riktigt”. Och jag var tydligen också förkyld. Känns exakt likadant nu, konstigt nog. Tror jag har en liten annalkande förkylning på g, men jag hoppas jag kan hålla den kort. Ska försöka ta det lite lugnt idag om jag kan..

Sommar har det väl inte varit på ett tag, men jag tycker ändå en del av den hänger kvar så länge det är sol och man kan hitta lite blommor i rabatten fortfarande. Igår blev hösten dock mer påtaglig – vi röjde ur växthuset, tog in fåren från betet, och plockade undan trädgårdsmöblerna. Vi har ju fåren i växthuset, så en del växter tog vi hem, så får vi se om det kan mogna klart här inne istället. Så nu är det tomater och paprika överallt!

Jag tycker om september, hur som helst. Det är lite mitt emellan sommar och höst för mig. Idag har det varit rätt fint väder, och mina hästar går nakna sådana här dagar fortfarande. Så än är det inte höst ”på riktigt”. Man får passa på att njuta av solen så länge man kan!
DSC_9871 DSC_9876 DSC_9885

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*