Vision

Alltså, att ha en gård med flera hus i behov av renovering har sin charm, men känns också hopplöst ibland. Har vant mig vid att vi aldrig kommer bli klara, det känns inte ens som ett mål. Men vissa saker måste jag ta tag i. T.ex. har vi inte haft ett vettigt sovrum sedan vi började renovera det för två år sedan eller något sådant. Nu återstår ”bara” att spackla, tapetsera och sätta upp lister. Låter ju inte så jobbigt, men tiden räcker aldrig till. Bara att få det dagliga här på gården att rulla räcker ju egentligen gott och väl till fyra heltidstjänster eller mer. Nu SKA jag i alla fall ta tag i det där sovrummet nästa vecka.

Bara för att drömma vidare om något mer att renovera – vilket kommer dröja – så har jag nu en vision kring vår trapp. Den dagen fasaden ska renoveras måste trappen fixas och jag har haft svårt att komma på hur jag vill ha det. I onsdags var jag med min familj på Skansen (för att fira mammas födelsedag) och då visade det sig att min pappa har byggt pelare och staket till ett av husen där. Ni ser det på bilderna nedan. Något sådant skulle jag kunna tänka mig… 😉
DSC_0041 WP_20150826_013

2 svar på ”Vision

  1. Kul att denna fina förstukvist inspirerade dig!
    P.S. terminologin är: stolpar och räcken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*