Terminsstart

Ikväll kör terminen igång igen. Det känns lite som om det blir ”höst” så fort man börjar med terminen (precis som med skolstarten) och det gillar jag inte riktigt, men det är ju bara att försöka njuta av det som är kvar av sommaren ändå! Det ser ju ganska lovande ut på väderfronten om man ska gå efter väderleksrapporten i alla fall.

Den här sommaren har känts lite som jag tror många upplever ett ridpass. Man har höga förväntningar och det ska bli så kul. Sedan går stor del av passet åt till att svettas, kämpa och känna att ”det går inte”. Sista fem minuterna säger ryttarna ofta: ”Det är nu man skulle ha börjat”. SÅ har den här sommaren varit – det är NU den skulle ha börjat! Jag hade visserligen en superbra semester på Gotland, men en stor del av sommaren har varit ganska jobbig, med stress av olika slag, mycket jobb, trött och på detta så var det snålt med sol. Solen behövs så man kan fylla på med ny energi!

Jag är dock nöjd med att jag sköt på terminsstarten en vecka, för även om jag har jobbat under förra veckan, så har jag hunnit göra andra saker också, träffa vänner och ”komma ikapp” lite, och även sola och bada. Vädret vände ju nu äntligen! Med tanke på att jag orkade springa flera kilometer igår, så ser jag det som ett mycket gott tecken på att jag mår bättre nu.

Det finns fortfarande lite saker som trasslar (när gör det inte det?), men jag känner mig inte fullt så maktlös. Förutom på ett plan – och det är att få klart med personal…
DSC_8275

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*