Regnig kväll

Dagen började med strålande sol och det var så varmt att det blev shorts på lunchen. Kvällen bjöd dock på regn som ska hålla i sig hela natten, så alla hästar sover inne. Får väl säga att det är väldigt lyxigt att ha betet hemma så att man kan välja att ta in dem vid behov, för att sedan släppa ut dem igen. Vädret svänger minst sagt i år, man kan inte tro att det ska vara så olika under en och samma dag.

Kursen flyter på bra hur som helst. I morse blev det sitsträning på lina och i eftermiddag fokus på galoppfattningar. Det är redan en stor förbättring på ryttarna efter fullt fokus på sitsen och detaljerna, vilket verkligen visar hur viktigt det är att jobba med de bitarna och ta sig den tiden!

Även om man inte förväntar sig tända ljus och regnet som smattrar mot rutan en kväll i juli, så får man göra det bästa av situationen och vi har haft en mysig kväll. Gjorde lammfärsbiffar av eget kött, med fetaost i. Till detta bulgursallad och en sås av creme fraiche och mynta. Måste själv säga att det blev väldigt gott! Receptet kommer senare (på begäran). DSC_8621DSC_8645DSC_8657

 

1 svar på ”Regnig kväll

  1. Det är kul att förstora regnbilden och se en massa upp-och-nedvända ladugårdsgavlar i regndroppslinserna. Fin skärpa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*