Första semesterdagen

Vad lider man av ifall man börjar jobba redan första lediga dagen? Jag tog såklart med mig en del papperarbete, mest planeringsjobb. Jag tycker dock det är skönt att ta tag i det när jag inte har massa tider att passa. Jag kommer lägga upp en grovplanering för höstens kurser under denna vecka, har jag tänkt. Jag hinner knappt med sådant när man ska rida och hålla lektioner om vartannat.

Gårdagen var minst sagt fullspäckad. Jag hade två lektioner med helgkursen, en privatlektion för en häst som ska stå hos oss i två veckor och så red jag två hästar. Hann vattna ridhuset, fixa stallet (inte så tungt den här tiden på året dock) samt gå ut och kolla hästar och får innan avresan. Dessutom hade jag missuppfattat en tjej som ville komma och titta på jobbet. Vi skulle åka vid ca 20.00 och hon kunde vara på plats 17.00. Tänkte först avboka, men sedan tänkte jag att det är bra att få det gjort, så hon fick komma och provrida lite snabbt. Jag vill att man ska ha bra ridvana för jobbet hos oss, även om det är ett stalljobb i huvudsak. Så efter det skulle jag hinna packa och duscha också. Men vi kom iväg som vi skulle, tog nattbåten så vi var framme 04.00 i morse…

Sov sedan till 11-tiden. Och jag har tillbringat en stor del av dagen ute i en solstol med en bok. Nu mulnade det dock på lite, därav hamnade jag vid datorn. Och det var nog nästan tur, för på kort tid började jag redan bli lite solbränd. Man har ju knappt gått i t-shirt i juni i år, så inte ens armarna är vana vid sol! Därför känns det nästan bra att solen inte är alltför stark idag, så man lurar sig att vara ute hela första dagen… Ser dock ut som om veckan ska bli ganska fin. Hoppas ni har det bra där hemma och att hästarna sköter sig!
DSC_8357

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*