Sommarkurserna igång

Nu är terminen slut, men vi jobbar på en vecka till innan betet. Den här veckan har jag en kvällskurs mån-ons med temat ”rida rörelser”. Igår red vi skänkelvikningar, och idag blir det öppna.

Till helgen har jag helgkurs lör-sön. Även nu i veckan är det en långväga gäst som övernattar, så jag håller igång ”hotellverksamheten” så smått här. 😉

Annars försöker jag få ordning på täckestvätt, städning och lite annat som ska fixas innan vi åker till Gotland i helgen. Underligt att man ska behöva stressa bara för att kunna vara ledig, men det är skönt att ”få undan” vissa saker så man inte låter det ligga tills man kommer hem. Det är liksom inte kul att behöva ta tag i allt sådant direkt efter en ledighet, tycker jag.
10408889_10154051342198636_4338047820695697564_nLite uteritter hinner vi med också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*