Söker personal från mitten av sommaren

S.R. Häst-och ryttarutbildning söker ny hästskötare från sommaren, med tillträde runt mitten av juli. Minst ett år framåt önskvärt. Jobbet innebär alla sysslor i stall och kring hästarna. Viss ridning beroende på din vana. God ridvana är ett stort plus. I stallet finns 15 hästar, varav ca hälften lektionshästar och hälften inackorderingar. Inriktat mot dressyr. Verksamheten drivs av C-tränare/hippolog. Boende i eget, litet hus på gården ingår. Du bör ha körkort då det är dåliga kommunikationer. Du som söker bör vara minst 18 år, ha god hästvana och kunna arbeta självständigt. Jobbet innebär mycket eget ansvar så det är viktigt att man är pålitlig och kan ta egna initiativ. Bra utvecklingsmöjligheter för rätt person! Gärna någon som siktar på att t.ex. söka hippologen. Boende samt vit lön. Välkommen att maila några rader om dig själv vid intresse.
info@ryttarutbildning.se
DSC_7810

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*