Sommarplanerna

Nästan alla kurser är fulla i sommar. Det finns några platser kvar på övernattningskurser (en kurs i augusti är fortfarande helt tom) och någon till ströplats om ni tittar på kurssidan.

Vecka 27-28 har hästarna bete och jag är ledig. Nu brukar inte alla hästar ha vila så länge av olika anledningar, så om det är någon som vill rida extra på egen hand (företrädelsevis ut) så får ni gärna säga till.

Sedan är det flera som har frågat om privatlektioner, och det brukar vara lättare sommartid eftersom det inte är riktigt lika många pass bokade dessa veckor. Ni som vill boka privat får gärna komma med egna förslag på datum, och ni kan ju titta först hur kurserna ligger för det är såklart lättare att boka de dagar jag ej har kurs!

Drop in / igenridning

Terminen slutar en vecka tidigare i år än vanligt. Sista ridtillfället är 14 juni.
Här är några datum där ni kan rida igen eller boka drop in:

15 juni 09.00

18 juni 19.00  – markarbete
19 juni 19.00 – markarbete
18 + 19 juni kan bokas som ”kurs” två kvällar i rad (har du en igenridning kan du nyttja den)

21 juni 18.00 (en plats)
21 juni 20.00 (en plats)

Igenridning ska ske inom samma termin. Tiderna ovan går att boka som vanlig drop in (550 kr) eller igenridning – i första hand till dig som har bokat av flera tillfällen under terminen.

Bokning via mail

16-17 juni

16-17 juni  Två platser kvar
Tema programridning
Tvådagarskurs med fyra ridpass, kost och logi. Kursen avslutas med att man rider upp ett helt (eller delar ur) valfritt program. Det går givetvis att även delta på egen häst!
Samling 13.00  lördag, avslut ca 16.00 söndag
3300 kr

Programträning 18 april

Jag planerar att ha en programträning hemma ons 18 april em / kväll. Ni kan rida program t.o.m. MsvB, med lånad eller egen häst.

Du rider upp programmet med bedömning, för att sedan få hjälp att förbättra utvalda delar. 30 min kostar 300 kr med egen häst + 100 kr i ridhusavgift om du inte står på anläggningen. Hyrd häst 500 kr.

Anmälan via mail.

Plats kvar 6 april

På fredag har jag plats kvar på denna kurs, normalpris 1450 men nu sista-minuten för 1300 kr.

6 april
Em-kurs med två ridpass och fika mellan.
Samling 13.15, avslut ca 17.30
1450 kr (nu 1300 kr)
Bokas via mail

Det finns också en igenridningstid imorgon torsdag kl 18.00
Bokas via sms

Sommarens kurser klara

Nu kan ni boka sommarkurser. Det kanske kommer lite fler datum (och det kommer att finnas utrymme för privatlektioner). Jag har också fyllt på med mer drop in under våren och det kommer några fler kursdatum under vårterminen. De är dock inte helt klara än pga tävlingar mm som jag inte har bestämt mig för än.
Kurserna hittar du här.

Välkommen med din bokning!


Vårens teori

Nu har jag beslutat om hur vårens teoripass kommer att se ut.

Måndag 19 mars
Repetition av förra terminens teori kring visitering, åtgärder vid sårskador etc för er som missade förra året. Vi kommer även att gå igenom bandagering, samt några bra stretch-övningar för häst. Jag tycker att det här är grundläggande saker att kunna så jag hoppas att ni som inte var med förra gången kan komma.
Tid: 18.30- ca 20.00

Efter det teoripasset har jag en extra tid 20.00 för igenridning. Begränsat antal platser och i första hand för dig som har bokat av mer än en gång under våren.

Torsdag 19 april
Helena Starkenberg kör ett yin yoga- pass anpassat för ryttare. Jag kommer att maila ut info till er också, och då bifogar jag en PDF med hela upplägget.
Tid: 18.00-20.00

Sedan blir det en tisdag när jag ska försöka få ihop att Nina kommer och att jag rider Anea och Grodan (det som blev inställt förra året). Jag har dock inte bokat datum ännu så jag återkommer om det!

Meddela gärna vilken / vilka dagar ni vill komma. Man kan vara med på alla om man vill.