Extra igenridningstid

20 juni finns det en extra igenridningstid kl 09.00. Det är en torsdag (och min födelsedag!), så det passar för dig som har lite flexibla tider. Jag har svårt att hitta kvällstider efter terminens slut tyvärr. Jag ska försöka lösa en till tid om det går.
Men om du har avbokat under terminen och har möjlighet att komma loss på dagtid så passa på att boka denna tid!
Via mail, som vanligt.

Sommarens kurser klara

Nu ligger sommarkurserna uppe på hemsidan. Några kurser har redan blivit fullbokade, men jag har fyllt på med fler alternativ. Det går även bra att komma med egen häst och stanna över natten under sommaren – detta går också att boka enskilt också och behöver ej vara på en kurs. Det kommer även finnas fler luckor för privatlektioner och vissa ströpass under sommaren. Kurserna hittar du här.

Kom också ihåg att boka 17 augusti – då firar jag 10 år som företagare!

Programträning 19 maj

Tips till dig som vill prova att rida igenom ett program. Till er som vill tävla så småningom är detta ett bra tillfälle att träna extra, men det är givetvis öppet för enbart tränings skull. Vid anmälan meddela vilket program du vill rida och önskemål om ev häst.

19 maj
Programträning
em / tidig kväll
30 min per ekipage.
Du rider igenom valfritt program upp till MsvB och får bedömning, samt möjlighet att göra om och få feedback.
Lånad häst 500 kr
Egen häst 300 kr + ev ridhusavgift 100 kr för utomstående

Kursförslag

Jag planerar en kurs 7-8, 7-9, eller 8-9 juni. Två eller tre dagar, beroende på intresse. Den helgen är det tävlingar på Strömsholm med bl.a. SM i dressyr. Jag har en idé om att kombinera en kurs med gemensam tripp till Strömsholm som lite inspiration. Programmet hittar ni här. Har ej kollat biljettpris.

Är detta av intresse? Jag tycker att det vore en kul kombo!
Återkoppla gärna.

Nya kurstillfällen

20 april Tre platser kvar
Drop in dressyrlektion
09.00-10.00
600 kr

22 april Två platser kvar
Dagläger med två ridpass, fika och lunch.
Samling 10.00, avslut ca 15.30
1600 kr

18 maj
Eftermiddagskurs med tema takt och tempo. För dig som ridit här tidigare.
Två ridpass med fika mellan.
Samling 13.15, avslut ca 17.00
1500 kr

Påsk

Jag har inte planerat klart påsken ännu, men ett dagläger den 22 april är i alla fall spikat. Jag släpper det datumet här nu först – så får ni som läser bloggen förtur att boka en plats innan jag lägger ut den på FB och hemsidan. 2 ridpass, fika och lunch, 1600 kr.

Det går att önska egna bokningar / privatlektioner också. Maila förslag!

Privatlektioner med egen häst

Just nu får du rabatt på privatlektioner med egen häst under januari-mars. Endast nya bokningar (gäller från och med idag, 22 januari) och om du bokar tre tillfällen.
Normalpris för egen häst är 425 kr / 45 minuter. Vinter-priset för tre tillfällen är 350 kr och betalas i förskott. För dig som inte står på anläggningen tillkommer normalt sett en ridhusavgift, men jag bjuder även på denna. Lektionerna ska ridas under perioden januari-mars men man behöver inte bestämma exakt vilka dagar som gäller på samma gång. Passa på att få extra hjälp med programträning inför tävlingssäsongen, eller fokus på din sits och inverkan. Välkommen!

Bokas via info@ryttarutbildning.se