Ridning i sommar

Alla kurser är fulla nu! Jag har medvetet lämnat en del ”luckor” i mitt schema, börjar lära mig att inte boka exakt varje dag under sommaren utifall att man kanske skulle vilja göra något mer än att bara jobba. MEN ni som är ridsugna (i första hand fasta elever) får gärna säga till om ni vill rida ut eller privatlektioner. Jag kommer högst sannolikt kunna hitta luckor för det, och det är ju trist om ni har för långt riduppehåll. 😉 Så även om jag inte lovar något så ska ni inte vara rädda för att fråga i varje fall.

Terminen börjar igen den 14 augusti.

Drop in eller igenridning

25 juni
Drop-in dressyrlektion eller igenridning
16.00-17.00
550 kr

26 juni  
Drop-in dressyrlektion eller igenridning
18.30-19.30
550 kr

Vecka 27-28 har jag semester. Några hästar kommer behöva ridas ut då, jag tror inte på att låta äldre hästar vila helt så länge. Du som är intresserad får gärna maila mig!

Platser kvar i sommar

Det finns fortfarande några platser kvar under sommaren för dig som vill träna lite fokuserat under två dagar. Mysigt boende och god mat ingår!

21-22 juli  Fyra platser kvar
Tvådagarskurs med fyra ridpass, kost och logi.
Samling 13.00 fredag, avslut ca 14.00 lördag.
3250 kr

25-26 juli  En plats kvar
Tvådagarskurs med fyra ridpass, kost och logi.
Samling 13.00 tisdag, avslut ca 14.00 onsdag.
3250 kr

Jag har även fyllt på med två längre kurser i höst, med tema sitsträning samt programridning. Båda dessa kurser under våren var väldigt uppskattade. Mer info finns på hemsidan.
Lite feedback som jag fick efter förra sitsträningskursen:

”Tack för den bra sitsträningskursen. Kämpar med att inte klämma med insida lår, och har fått mkt bättre koll på min skänkel och mina armar och armbågar.
Har också upptäckt att jag faktiskt spänner rumpan i tid och otid, precis som du misstänkte. Och allt blir så mycket bättre i de stunder jag gör rätt.”

”Otroligt trevliga och fina välutbildade hästar, mycket bra instruktör med känsla för de små detaljerna som gör den stora skillnaden och jättehärligt läge på välskött gård i lantlig idyll! Dessutom fantastiskt god mat och mysigt boende vid övernattningskurser. Kan verkligen rekommenderas för dig som vill utveckla din ridning!”

Välkommen att boka!

Nya kurser!

Nu har jag fyllt på med lite nya kurser och drop in som ni kan hitta här.

Bl.a. finns det ett pass till under Kristi Himmelfärd (25 maj).Jag är bortrest då (!!!) men jag har frågat om Stephanie kan tänka sig att prova att hålla en lektion. Den riktar sig dock endast till er som har ridit här tidigare.

Vill också tipsa om en intensivkurs 17-18 juni. Passen rids endast två och två för att ge maximal utdelning.

Det finns också platser kvar på några längre kurser i sommar.
Välkommen att boka!