Igenridning eller extra

Lördag (imorgon alltså) har jag ett avhopp på en kurs med ridning 11-12 och 14-15.
Du som har en igenridningstid kan boka, alt om någon vill rida extra. Om det är någon av er som vet att ni ska avboka framöver går det bra (undantag) att även rida igen ”i förskott” på dessa tider.
Skicka sms vid intresse!

Kurser i september

Nu har jag lagt upp några nya kurser i september:

13 september  
Kvällskurs med två ridpass och fika mellan.
Samling 17.30, avslut ca 21.00
1450 kr

24 september   Tre platser kvar
Eftermiddagskurs med två ridpass och fika mellan.
Samling 14.15, avslut ca 18.30
1450 kr

Jag kan också klämma in en privatlektion för 1-2 personer lördag 15.00 eller söndag 09.45 denna helg. 

Ridning i sommar

Alla kurser är fulla nu! Jag har medvetet lämnat en del ”luckor” i mitt schema, börjar lära mig att inte boka exakt varje dag under sommaren utifall att man kanske skulle vilja göra något mer än att bara jobba. MEN ni som är ridsugna (i första hand fasta elever) får gärna säga till om ni vill rida ut eller privatlektioner. Jag kommer högst sannolikt kunna hitta luckor för det, och det är ju trist om ni har för långt riduppehåll. 😉 Så även om jag inte lovar något så ska ni inte vara rädda för att fråga i varje fall.

Terminen börjar igen den 14 augusti.

Drop in eller igenridning

25 juni
Drop-in dressyrlektion eller igenridning
16.00-17.00
550 kr

26 juni  
Drop-in dressyrlektion eller igenridning
18.30-19.30
550 kr

Vecka 27-28 har jag semester. Några hästar kommer behöva ridas ut då, jag tror inte på att låta äldre hästar vila helt så länge. Du som är intresserad får gärna maila mig!

Platser kvar i sommar

Det finns fortfarande några platser kvar under sommaren för dig som vill träna lite fokuserat under två dagar. Mysigt boende och god mat ingår!

21-22 juli  Fyra platser kvar
Tvådagarskurs med fyra ridpass, kost och logi.
Samling 13.00 fredag, avslut ca 14.00 lördag.
3250 kr

25-26 juli  En plats kvar
Tvådagarskurs med fyra ridpass, kost och logi.
Samling 13.00 tisdag, avslut ca 14.00 onsdag.
3250 kr

Jag har även fyllt på med två längre kurser i höst, med tema sitsträning samt programridning. Båda dessa kurser under våren var väldigt uppskattade. Mer info finns på hemsidan.
Lite feedback som jag fick efter förra sitsträningskursen:

”Tack för den bra sitsträningskursen. Kämpar med att inte klämma med insida lår, och har fått mkt bättre koll på min skänkel och mina armar och armbågar.
Har också upptäckt att jag faktiskt spänner rumpan i tid och otid, precis som du misstänkte. Och allt blir så mycket bättre i de stunder jag gör rätt.”

”Otroligt trevliga och fina välutbildade hästar, mycket bra instruktör med känsla för de små detaljerna som gör den stora skillnaden och jättehärligt läge på välskött gård i lantlig idyll! Dessutom fantastiskt god mat och mysigt boende vid övernattningskurser. Kan verkligen rekommenderas för dig som vill utveckla din ridning!”

Välkommen att boka!