Hästarna

Anea
f. 2001 e. De Niro – Bellini
Anea är min före detta tävlingshäst som har varit hos mig sedan januari 2008. Vi har vinster och placeringar upp till Intermediere1. 2015 deltog vi i Lag-SM där vi representerade Lejondals RF.
Nu går hon med som lektionshäst och läromästare åt mina elever.

Goan
f. 2011  e. Eldorado van de Zeshoek – Negro
”Grodan”, som jag kallar henne, rids mest av mig. Jag har med henne på vissa lektioner, men hon kan vara lite för känslig och pigg för att passa som lektionshäst. Jag har vinster och placeringar i MsvC med henne, och vi har debuterat MsvB. Målet är att utbilda henne vidare så långt det går.

Fortunatus
f. 2008  e. Fidertanz – Harvard
”Ture” är en väldigt snäll och social häst som passar många ryttare. Han rör sig stort men mjukt, men kan kräva lite stabilitet hos ryttaren. Ture är startad MsvB med sin tidigare ägare och tävlar nu på LB-nivå med mina elever.

Soya-Red
f. 2009  e. Skovens Rafael – Swift
Soya reds in hos mig när hon var tre, och efter det sålde hennes uppfödare henne. Flera år senare fick jag till min stora glädje möjligheten att köpa henne. Hon har både tävlats och haft föl däremellan, men är nu igång igen och jag har startat några MsvB med flera placeringar. Fantastisk häst med fin ridbarhet och känslighet!

Don Mistral
f. 2011 e. Blue Hors Don Romantic – His Highness
”Misse” är en social individ som är lätt att tycka om. Tävlad MsvB hos tidigare ägare. Tyvärr satte en skada stopp för en karriär som tävlingshäst då han har en rörelsestörning i skritt som kallas för tuppspatt. Detta är dock inget som gör ont eller påverkar hans arbete som lektionshäst. Han rör sig fint och stort i trav och galopp och är väldigt rolig att rida.

Cesar
f. 2006  e Qidam de Revel – Cortez
Cesar är en social häst och riktig gentleman. Är tävlad MsvB dressyr och utbildad upp till GP-rörelser. En bra häst att få öva svårare rörelser på, men han kräver en ryttare med god egen balans eftersom han är känslig och dessutom rör sig ganska stort. Även Cesar startade sin karriär som hopphäst.

Rocky (eg Armani)
f. 2007  e. Aerline H – Apollonios xx
Rocky är, som många av mina hästar, tidigare tävlad i hoppning. Han har en mjuk och ganska stor galopp, trots att han är liten. Rocky är utbildad på LA-nivå i dressyr. Han är känslig, men ändå förlåtande, och kan ridas av alla.