Hästarna

Anea
f. 2001 e. De Niro – Bellini
Anea är min före detta tävlingshäst som har varit hos mig sedan januari 2008. Vi har vinster och placeringar upp till Intermediere1. 2015 deltog vi i Lag-SM där vi representerade Lejondals RF.
Nu går hon med som lektionshäst och läromästare åt mina elever.

Caribo
f. 2001 e. Carano – Sir Shostakovich xx
Caribo är en riktig läromästare som ”blir vad du gör honom till”. Gör du rätt så blir det rätt, men det räcker inte med att åka häst. Trevliga gångarter och god egen balans. Tävlad upp till MsvB dressyr och 120 hoppning.

Goan
f. 2011  e. Eldorado van de Zeshoek – Negro
”Grodan”, som jag kallar henne, är ett ”projekt” som jag hade tänkt rida till och sälja. Nu råkar jag dock älska den här hästen som verkar ha en viss talang dessutom, så hon blir kvar ett tag till. Trevliga gångarter, mjuk att sitta på, känslig på ryttaren men helt obrydd om saker runt omkring. Fantastiskt psyke! Tidigare tävlad 110 hoppning och med mig placeringar i MsvC dressyr. Kvalad till MsvB vilket är nästa mål.

 

Quite Quality
f. 2004  e. Quite Easy – Ampere
 ”Qurre” är tidigare tävlad både 130 hoppning och MsvC dressyr. Inköpt våren 2017 och en suverän läromästare! 170 hög men känns inte stor då han är ganska smäcker och rör sig mjukt.

Don Mistral
f. 2011 e. Blue Hors Don Romantic – His Highness
”Misse” är en social individ som är lätt att tycka om. Tävlad MsvB hos tidigare ägare. Tyvärr satte en skada stopp för en karriär som tävlingshäst då han har en rörelsestörning i skritt. Detta är dock inget som gör ont eller påverkar hans arbete som lektionshäst. Han rör sig fint och stort i trav och galopp och är väldigt rolig att rida.

Cesar
f. 2006  e Qidam de Revel – Cortez
Cesar är en social häst och riktig gentleman. Är tävlad MsvB dressyr och utbildad upp till GP-rörelser. En bra häst att få öva svårare rörelser på, men han kräver en ryttare med god egen balans eftersom han är känslig och dessutom rör sig ganska stort. Även Cesar startade sin karriär som hopphäst.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_3537-1024x708.jpg

Rocky (eg Armani)
f. 2007  e. Aerline H – Apollonios xx
Rocky är, som många av mina hästar, tidigare tävlad i hoppning. Han har en mjuk och ganska stor galopp, trots att han är liten. Rocky är utbildad på LA-nivå i dressyr. Han är känslig, men ändå förlåtande, och kan ridas av alla.