Hästarna

Anea
f. 2001 e. De Niro – Bellini
Anea är min före detta tävlingshäst som har varit hos mig sedan januari 2008. Vi har vinster och placeringar upp till Intermediere1. 2015 deltog vi i Lag-SM där vi representerade Lejondals RF. En häst som är ganska teknisk att rida, och går med på enstaka lektioner vid behov. Nu dräktig med Bon Coeur och väntas föla sommaren 2019!

IMG_0471

Afento C
f. 2005 e. Placido
 ”Affe” är en oerhört charmig och trevlig individ som gillar uppmärksamhet. Han har tidigare tävlat hoppning upp till 120 och är startad LB dressyr med en elev. Utbildad ca LA dressyr och är väldigt bussig med mycket arbetsvilja.

Caribo
f. 2001 e. Carano – Sir Shostakovich xx
Caribo är en riktig läromästare som ”blir vad du gör honom till”. Gör du rätt så blir det rätt, men det räcker inte med att åka häst. Trevliga gångarter och god egen balans. Tävlad upp till MsvB dressyr.

Goan
f. 2011  e. Eldorado van de Zeshoek – Negro
”Grodan”, som jag kallar henne, är ett ”projekt” som jag hade tänkt rida till och sälja. Nu råkar jag dock älska den här hästen som verkar ha en viss talang dessutom, så hon blir kvar ett tag till. Trevliga gångarter, mjuk att sitta på, känslig på ryttaren men helt obrydd om saker runt omkring. Fantastiskt psyke! Tävlad 110 hoppning.

 

Quite Quality
f. 2004  e. Quite Easy – Ampere
 ”Qurre” är tidigare tävlad både 130 hoppning och MsvC dressyr. Inköpt våren 2017 och en suverän läromästare! 170 hög men känns inte stor då han är ganska smäcker och rör sig mjukt.

Boromir
f. 2004 e. Cortus – Voltaire
Boromir är en stor häst men ändå känslig och lätt att sitta på. Han är tävlad MsvC med föregående ryttare och har även startat hoppning som yngre. En trevlig och bussig individ som kan ridas av alla.

Beekveld
f. 2006 e. Quality – Fundy Du Mont
”Velle” är 180 hög men är känslig och mjuk att rida. Man kommer dock inte upp utan pall! Han har tävlat hoppning upp till 120 och är utbildad ca MsvB dressyr. Det kanske blir en dressyrstart här också i framtiden.

Dario van de Kempenhoeve
f. 2009 e. Florencio
Dario är en liten och väldigt söt häst som är väldigt social och lätt att tycka om. Kräver en känslig och inkännande ryttare. Utbildningsnivå ca LA dressyr, startad och placerad i LB.