Hästarna

Anea
f. 2001 e. De Niro – Bellini
Anea är min tävlingshäst som har varit hos mig sedan januari 2008. Vi har vinster och placeringar upp till Intermediere1. 2015 deltog vi i Lag-SM där vi representerade Lejondals RF. En häst som är ganska teknisk att rida, och går med på enstaka lektioner vid behov.

IMG_0471

Afento C
f. 2005 e. Placido
 ”Affe” är en oerhört charmig och trevlig individ som gillar uppmärksamhet. Han har tidigare tävlat hoppning upp till 120 och är startad LB dressyr med en elev. Utbildad ca LA dressyr och är väldigt bussig med mycket arbetsvilja.

Fantasi
f. 1999 e. Welt Hit – Lebensmann
Fantasi köpte jag efter att endast ha sett henne på en fem minuter lång film, vilket visade sig vara ett lyckokast! Hon har flera placeringar i LA dressyr, startad t.o.m. MsvB med en av mina lektionsryttare. Stor men känslig och har lätt för att gå i form. Rör sig trevligt och är väldigt snäll, kan dock bli lite spänd om man blir hård i handen. Ger en väldigt bra ridkänsla.

Goan
f. 2011  e. Eldorado van de Zeshoek – Negro
”Grodan” som jag kallar henne, är än så länge lite ung för att gå i verksamheten. Tanken är dock att hon på sikt kommer slussas in på lektionerna. Trevliga gångarter, mjuk att sitta på, känslig på ryttaren men helt obrydd om saker runt omkring. Fantastiskt psyke och jättegullig dessutom! Tävlad 110 hoppning.

 

Quite Quality
f. 2004  e. Quite Easy – Ampere
 ”Qurre” är tidigare tävlad både 130 hoppning och MsvC dressyr. Inköpt våren 2017 och en suverän läromästare! 170 hög men känns inte stor då han är ganska smäcker och rör sig mjukt.

Boromir
f. 2004 e. Cortus – Voltaire
Boromir är en stor häst men ändå känslig och lätt att sitta på. Han är tävlad MsvC med föregående ryttare och har även startat hoppning som yngre. En trevlig och bussig individ som kan ridas av alla.

Beekveld
f. 2006 e. Quality – Fundy Du Mont
”Velle” är 180 hög men är känslig och mjuk att rida. Man kommer dock inte upp utan pall! Han har tävlat hoppning upp till 120 och är utbildad ca MsvB dressyr. Det kanske blir en dressyrstart här också i framtiden.

Dario van de Kempenhoeve
f. 2009 e. Florencio
Dario är en liten och väldigt söt häst som är väldigt social och lätt att tycka om. Utbildningsnivå ca LA dressyr och tanken är att han ska ut och tävla så småningom.