Träning med Anea

Träningen med Anea idag gick riktigt bra! Har ridit på träns nu eftersom hon har varit svår med munnen på sista tiden. Förut har träns inte fungerat särskilt bra för att hon blev för stark, men nu har det verkligen gett en helt annan känsla och hon känns mycket bättre i handen än vad hon har gjort på länge. Kontentan är att det var bra att kandaret inte fungerade så jag blev tvingad att rida på tränset igen, men jag måste fortfarande lösa kandarfrågan tills det är dags att tävla för då har jag ju inget val.
Idag jobbade vi mycket med skänkelvikningar och slutor i trav och galopp. I slutet lade vi in några byten, det känns ok men det är mycket kvar för att de ska vara tävlingsmässiga. Än så länge får det duga om jag kan göra dem vid rätt punkt och utan spänning. Jag är i alla fall väldigt nöjd med dagens träning, det känns som om några stora problem har släppt, hoppas jag kan hålla fast vid den här känslan nu!

Som vanligt havererade bilen idag, fick punka (det var något nytt) precis när jag körde in på stallplan (utan häst alltså…)  Tack och lov hade jag en elev med mig idag som hjälp och som tur var hade hon dragbil så att vi ändå kom iväg. Är väldigt glad att jag inte hade hunnit köra iväg med hästen i alla fall! Fattar inte vad det är med mig och bilar… !!

Etiketter:

2 svar

  1. Usch du har smittat av dig…Gjorde en Suvi i helgen och kraschade med bilen… Gick ändå bra och vi missade en mötande bil med släp med en hårsmån och landade i diket. puh…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*