Vilodag och vårblommor

Idag är det vilodag för både mig och hästarna, och det behöver vi alla. Jag har jobbat på ganska bra både fredag och lördag. I fredags red jag fem hästar och hade en lektion samt en kort programträning. Igår hade jag stallet själv, privatlektion, kurs och avslutade med en skrittur på Anea.

Anea var ju jättefin på torsdagens träning, så i fredags red jag igenom St Georges-programmet efter en kort uppvärmning och det gick förvånansvärt bra. Inga missar, men självklart kan kvalitén höjas. Jag red igenom det mest för att känna på vägarna och då sätter jag inget tryck i henne, och hoppar över travlängningarna, eftersom det är något som också sliter ganska mycket på hästen. Så igår kändes en skrittur lagom, och jag fick med mig Maria på Harry. Svårt att hinna annars, och inte så sugen på att rida med hand-häst faktiskt… Hade några snälla stalltomtar (läs inackorderingar) som hjälpte mig med höt igår också – tack!

Hästarna har också jobbat rätt mycket på sista tiden, så Nogge och Calle fick massage igår, och de har fått vila både lör-sön.

I fredags kväll åt jag middag i stan, och tanken var att träffa en annan kompis igår kväll, men som tur var blev det inställt… Jag var så trött igår att jag somnade 22.00. Med andra ord: vila idag känns som en utmärkt idé.
DSC_5607DSC_5613DSC_5616DSC_5617DSC_5621
Våren är här! Tänk vad glad man blir av att se hur det börjar komma upp små blommor överallt. Hemma förodlar vi tomater och paprika som vi ska ha i växthuset i sommar.

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*