Teori

Ikväll har jag jobbat hemma (!). Har haft teori med måndags – och torsdagsgruppen hemma på Vreta. Det var väldigt intressant att höra vad alla hade för olika mål, det var ganska spridda långsiktiga mål, men de flesta var överrens om bättre sits, bättre inverkan och framförallt känsla. Att få en bättre känsla är inte helt lätt, det går nog bara att öva upp genom att rida mycket, och att rida så bra hästar som möjligt. Jag kan guida eleverna till att hitta en bra känsla, men det går verkligen inte att förklara hur det ska kännas, det är ju väldigt individuellt tror jag hur man upplever ridningen. Det går inte att förklara hur musik låter heller… 😉

Det ska i alla fall bli roligt att fortsätta vårens lektioner med elevernas mål i bakhuvudet som inspiration!

1 svar på ”Teori

  1. Kul och inspirerande att sätta upp mål. Nu börjar det svåra – HUR NÅ DEM? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*