Söndags-sysslor

Idag har jag inte haft några lektioner, utan endast tagit hand om stallet och longerat Anea. Idag passade jag på att longera över bommar, så det blir lite mer träning och inte bara för att ”rasta av” hästen.

Annars har det varit en lugn dag. Vi har äntligen släpat ut vår jättestora gran. Jag har försökt återuppta renoveringen av en till toalett hemma. På det stora hela är det klart, men det har liksom stannat upp när bara de där ”detaljerna” är kvar. Nu börjar jag i alla fall få lite ny motivation till att måla och sådant igen (återstår bara tiden)…

Vi har planerat lite mer för våra gulliga får också, men jag vet inte om vi blev så mycket klokare. Däremot fick de en gos-stund! Baggen vågar äntligen komma fram och hälsa nu också. När han kom var han inte van vid människor och hoppade iväg så fort man närmade sig.

Har försökt läsa lite hästannonser också, men hittar inte mycket. Däremot om man letar efter en oinriden unghäst eller ett projekt så finns det hur mycket som helst att köpa… 😉DSC_7176      Tänk om jag kunde klona Calle, sådana lektionshästar är inte så lätta att hitta!

2 svar på ”Söndags-sysslor

  1. Sätt ut en annons på Hästnet under hästar köpes. Då slipper du sitta o leta igenom alla förskönade annonser.
    Det gjorde jag sist jag letade häst o det var så Z fann mig! 🙂

  2. Ja, har funderat på det, ska ta mig i kragen! Fördelen är också att säljaren direkt ser att det gäller en verksamhet, och kan ta ställning till det direkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*