Kall söndag

Nu börjar det kännas som riktig vinter! (Okej, det är inte -20 direkt, men jämfört med tidigare så biter det i kinderna i alla fall!) Idag har jag haft ett dagläger i kylan, ridit Fantasi och promenerat med Calle. Anea fick vila idag, det är fortfarande lite jul-lugnt för hennes del. Hästarna har skött sig bra idag, men det märks att de är lite ”orastade” och köld-pigga. De håller sig på mattan men är lite spända. Å andra sidan gillar jag att de är lite på hugget faktiskt!

Imorgon och på tisdag har jag kvällskurs, sedan är det ju helg igen. Blir en smula förvirrad och vet knappt vilken dag det är. Jag antar att jag inte är ensam om det?
Kall promenad idag, men helt klart att föredra framför lera och regn. Särskilt när man har en skimmel!

Är mycket tacksam att slippa leran, Calle håller sig nästan vit såhär års!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*